TEEMAT

  • Mikko Laakso

Aluevaaliteesit Länsi-Uudellemaalle

Vähemmän veroja, enemmän vapautta. Jonottamisen aika on ohi!

🐻 Veronkorotusten tie on kuljettu loppuun jo ajat sitten! Suomessa on yksi läntisten teollisuusmaiden kireimmistä veroasteista, joka uhkaa mahdollisen maakuntaveron vuoksi vain nousta.

Read More

  • Mikko Laakso

Vähemmän veroja, enemmän vapautta!

Veronkorotusten tie on kuljettu loppuun!

Espoon tulee olla vetovoimainen ja houkutteleva paikka tehdä töitä ja sijoittautua yrityksille. Meidän päättäjien pitää turvata kaupungin veto- ja pitovoima. Siksi verotusta tulee pyrkiä laskemaan, ei nostamaan.

Read More

  • Mikko Laakso

Autot kuuluvat Espooseen

Ruuhkamaksuja tai tietulleja EI tule ottaa käyttöön pääkaupunkiseudulla.

Ihmiset eivät autoile ilkeyttään tai huvikseen, vaan monissa perheissä autoilu on arjen sanelema pakko. Autoilu säästää aikaa ja helpottaa arkea. Espoon kaupunkisuunnittelussa tulee huomioida yksityisautoilu jatkossakin.

Read More

  • Mikko Laakso

Itsenäisen Espoon puolesta

Itsenäinen Espoo on metropolialueen kehityksen etu.

Espoolaisten kuntapäättäjien tulee antaa voimakas viesti sen puolesta, ettei ole kenenkään edun mukaista rakentaa pääkaupunkiseudulle uutta tehotonta mammuttikuntaa. Itsenäinen Espoo on metropolialueen kehityksen etu.

Read More

  • Mikko Laakso

Tulosvastuu takaisin politiikkaan

Länsimetron kaltaiset epäonnistumiset eivät saa toistua.

Politiikassa törmää liian usein siihen, ettei päätöksenteko ole tehokasta kaikkien kannalta. Hyödyllisetkin hankkeet viivästyvät ja ylittävät budjettinsa. On aika palauttaa tulosvastuu politiikkaan - Länsimetron kaltaiset epäonnistumiset eivät saa toistua.

Read More

  • Mikko Laakso

Kaavoitus kuntoon

Espoossa tulisi sallia ennakkoluulottomasti korkea rakentaminen.

Kaavoituksessa tarjonta ei tyydytä kysyntää. Erityisesti asuinrakennuksista on krooninen pula varsinkin pääkaupunkiseudulla. Kaavoitusmääräyksiä tulee keventää kauttaaltaan ja kaavoitusta joustavoittaa.

Read More

  • Mikko Laakso

Säästeliäs kuntatalous

Tavoitteena on hyvinvoiva espoolainen – ei pöhöttynyt hallinto.

Säästeliäs kuntatalous on espoolaisten etu. Espoon tulisi palvelutuotannossaan keskittyä sen ydintoimintojen järjestämiseen kevytmielisten maailmanparannusprojektien sijaan. Tavoitteena on hyvinvoiva espoolainen – ei pöhöttynyt hallinto.

Read More